Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Åter ensamna.

publicerat i Allmänt;
 
✩      ✩      ✩
 

Haha Jonas söt.

 
 
 

Några mysbilder från Skansen i lördags.
 

Nu har Jonas sommarjobb som receptionist på Uppsala Vatten börjat och jag och Cornelis är åter för oss själva. Det har varit ett par fantastiska veckor ihop alla TRE. Som vi har chillat, bara gjort det som fallit oss in. Fikat, promenerat, lekt, gått i parker, shoppat till nya läggan, ätit ute, träffat vänner, myst hos föräldrar- och svärföräldrar etc. Allt detta helt utan att ha "befunnit" sig någon annanstans i huvudet som man ibland kan göra om man har jobbet i tankarna. Vi har bara varit. Och Jonas verkade inte ens nevös inför första arbetsdagen. Skönt!
 
Vad ska vi ens göra i sommar
kanske någon undrar?

Det är ju framförallt flytten som vår sommar kommer handla om och ingen kunde vara mer taggad än jag. Just nu känns det som att jag står och stampar mellan två länder, haha. Tänker hela tiden att "allt kommer bli så mycket mer annorlunda snart i nya läggan"... Och det tror jag faktiskt på. Som jag nämnt tidigare så har jag gett upp allt här hemma, kartonger och leksaker ligger utspridda överallt. Och jag mår bäst i ordning. Det är så mycket jag tänker att jag ska komma igång med bara flytten blivit av. Ser fram emot spika, borra (okej det fixar Jonas), inreda, träna samt att filma och fota en massa. En salig blandning av framtidsplaner. Men det kommer verkligen bli en nystart på alla sätt. Jag hoppas ni vill följa med, för tror det kan komma att bli mycket mer spännande att följa mig/oss här framöver 😊Annars kommer vi vara mycket på vårt landställe också i sommar. Jag och Cornlis kommer vara på landet utan Jonas en period eftersom han jobbar.
 

Önskar er en fortsatt
fin start på en ny vecka!
 
 

Taggar: barn, livet, mammablogg, planer, sommar, vardag;

Kommentera inlägget här :