Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Egentid på spa.

publicerat i Allmänt;

(null)

(null)

(null)

(null)

HEJ!
Just nu chillar jag sönder på spa. Det var Jonas morsdagspresent till mig. Började dagen med en ansiktsbehandling, SÅ Nice!!🧖🏻‍♀️ Egentligen är ju det här bästa sättet att koppla av på. Hemma finns det alltid saker att göra och jag har väldigt svårt för att bara sätta mig ner och ta det lugnt. Alltid nån liten kille som öppnar dörren till sovrummet och kikar in, och när jag möter hans luriga busögon fullkomligt smälter hjärtat. Älskar min lilla kille så jag går av, dag för dag för dag. Älskar pappan också som gav mig denna njutfulla dag!

Jag kommer hänga på så mycket span i framtiden känner jag. Kan nästan inte komma på något bättre sätt att spendera sina pengar på. En investering för både kropp och själ osv.

Hej på er då!🧡Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karina:

Men alltså åhhh va skönt... precis vad jag behöver just nu känner jag. <3

Svar: Jaa ALLA behöver det! Du borde verkligen unna dig det! Så najs var det😍😍❤️
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :