Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

HAN GÅR!!

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Har jag berättat att Cornelis har börjat gå nu?


Han har gått sedan några veckor tillbaka men nu under midsommarhelgen, en vecka innan sin födelsedag så har det verkligen lossnat. Känns så sjukt när han kommer GÅENDES från vardagsrummet till oss om vi står i typ hallen.


Och undan går det..


Ibland så fort att de små benen inte hänger med. Men han har lärt sig att ta emot sig bra!


Och ramlar man utomhus finns det alltid någon blomma eller kotte att upptäcka. Perfekt tycker C som förmodligen kommer bli lika naturintresserad som sin far. Älskade unge!

 
En fin måndag önskar jag dig! Kram!
 
 

Taggar: barn, familj, mammablogg;

Kommentera inlägget här :