Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Härliga dagar.

publicerat i Allmänt;
 
Hej kära ni och tack för att ni kikar in❤️ Här kommer ett stycke nytagna mobilbilder från vårt härliga häng hemma hos svärisarna där vi fortfarande befinner oss.
 
Här har någon det riktigt härligt med sina fastrar som inte alls är det minsta stränga som ordet annars indikerar på. Är så tacksam för dem! 🙌🏻

❤️❤️❤️❤️❤️
(null)
Så jäkla härligt med tillgång till tomt. Det klagar man inte på vad man har att hälsa på hos när man kommer på besök. Cornelis tycker hunden Hugo är superskojig att snacka med, men intresset är inte ömsesidigt tyvärr.

Tror ändå dessa kommer bli goda vänner i framtiden!

Här har ni tokpappan nummer 1 i ett nötskal. Cornelis har sån tur som kommer få växa upp med en så rolig pappa.

Nyss fick vi besök efter eftermiddagskaffet av Filip. Jonas var inte sen med att visa sina pågående byggprojekt. Han håller faktiskt på att bygga ett matbord till oss (med aningens hjälp utav sin pappa då).. Himla bra med en händig karl hörrni!

Nu sover Cornelis gott i vagnen under körsbärsträdet (hur drömmigt lät inte det då) och jag passar på att ta igen mig hos mina Youtube-favoriter. En beställning på X antal nya sommarkläder till C från H&Ms barnavdelningen kanske råkade göras alldeles nyss. Men bara kanske.

Ser verkligen ut som att jag är påväg att sparka till hundstackarn här. Ny klänning från Bikbok iallafall. Skönt att ha något fladdrigt. Den inköptes imorse när vi drog av en runda i centrum barnfria jag och J. Skönt osv.


ÖNSKAR ER EN FORTSATT FIN MÅNDAG. KRAM!
 
 
 
 
 
 

Taggar: barn, familj, mammablogg;

Kommentera inlägget här :