Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

HELGFINT.

publicerat i Allmänt;
 
♡      ♡     ♡
 

Tänkte visa lite bilder från vårt urmysiga häng i fredags på bästa Ulriksdal. Tröttnar aldrig på det stället, det har lixom allt. Lummigt och idylliskt är bara förnamnet. De har en sjuk vegetarisk lunchbuffé som ni ser. Skäms nästan hur mycket mat jag lassade upp..


Cornelis fick testa vattenmelon för första gången.


Tveksam reaktion. Ändå skulle han ha mer. Och mer. Och mer.


Det är så himla mysigt att strosa runt i växthuset som finns där också. Helt otroliga växter och jag ville köpa typ allt. Elefantöron och kaktusar osv, men Jonas ville bara köpa köttätande växter.


Liten gullunge satt och sög fot medan mamman njöt av blommor. Sen satt han där och pratde med huskatterna från sin vagn. Älskling.


Önskar jag kunde få hortensior att överleva. Tror jag får lov att köpa fejkblommor istället..


Det enda vi fick med oss från
Ulriksdal var denna lilla gråa ljuslykta.
Kommer bli skitsnygg i vår svarta hylla
mot den gråa väggen i nya läggan...
 

Vi är som sagt i Täby hos mina föräldrar nu. Så mysigt att vara här och umgås med familj. Cornelis tycker det är himla skoj också, det syns på honom direkt. Mormor, morfar och morbror busar en massa med honom!

Är så himla glad denna morgon. Och jag vet att det beror på att jag och Jonas cyklade iväg till några kompisar igårkväll nära där mina föräldrar bor. Så kul att hitta på något bara  jag & J. Cykla dit (nåja Jonas sparkade sig dit pga trasig cykelkedja) i ljummen kvällstemp, hänga med lite vänner, dricka några öl och äta sushi på en sommarvarm balkong och sen dra hem och pussa på C. PLUS för alla skratt som framkallades när vi kom hem och mormorn och morfarn återberättade hur barnvakteriet gått under kvällen. Historien innehåll saker såsom överfyllda blöjor och vinspill, haha!
 
HA EN FIN SÖNDAG
KÄRA NI SOM LÄSER!

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linnea (Lorentz mamma ;)):

Åh vilken härlig helg ni verkar ha! Och så söt Cornelis som äter melon 😍

Svar: 😍🍉🍉😘
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :