Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag är modig.

publicerat i Allmänt;
 
♡      ♡      ♡
 
GODKVÄLL HÖRRENI!
Tack för att ni fortsätter kika in här vill jag bara säga.

Den här mamman sitter iallafall i soffan med godisskålen laddad. Behöver nog inte ens säga vad jag väntar på ska hända. Men jag gör det ändå. Ifall nån missat mitt obsession. Eller okej jag är inte besatt. Men nästan. Det är ju förjävla bra ändå. LET´S DANCE pratar jag ju om såklart. FINAL!!
 
Dagen började iallafall med en mysig mammaträff (eller okej det var dagens första aktivitet, dagen började vid 05.30 som ni redan vet hehe).. Jag mötte upp ett par andra mammalediga i en park, och vi känner egentligen inte varandra eftersom detta var andra träffen. Hade nog inte haft mod att möta upp personer jag inte känner sådär för ett par år sedan. Men jag har blivit tuffare med åren och framförallt tuffare sen jag fick Cornelis. Lite modigt ändå. Supergulliga tjejer iallafall :)
 
Efter mammahänget mötte jag upp Jonas för en hamburgelunch. Hade egentligen bespetsat mig på en specifik sallad (den veganska från MoeJoe´s ni vet) men eftersom att min kära fästman var bakfull ville han ha något riktigt flottigt. Och då är ju inte jag den som är den. När vi senare satt på en annan uteservering för lite kaffe vaknade C efter sin vila och fick ganska omgående upp ögonen för en annan person som njöt av fredagskaffet. Alltså han vek ju inte undan med blicken direkt mitt barn om jag säger så. Helt ogenerad (givetvis) låg han tillbakalutad i Jonas famn (se bild) och megaflörtade med denna person som såklart sken upp. Höll på att dö gullighetsdöden. Som jag skrattade. "HEEEII.. HÄÄÄIIJJJ" lät det ungefär när han sökte kontakten.
 
ÄLSKADE BARN. VEM ÄR DU ENS? Du som kom in i mitt liv och bara förgyllde det så något extremt. ALDRIG utan dig Cornelis 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

vilka fina bilder :)

Kommentera inlägget här :