Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag är SÅ tacksam.

publicerat i Allmänt, Personligt;
 
♕        ♕       ♕
 
 
 
 
 
Hemmamysbilder från september 2017.
 

GOMORRON DÅ!
Jag mår så bra idag! Utvilad efter spadagen igår och efter en lång natts sömn. Sen känner jag mig bara allmänt glad också. Roliga planer inför helgen väntar och så är jag även megataggad på den stundande flytten. Det riktigt KLIAR i mina fingrar att få sätta igång och inreda nu. Det är typ det roligaste som finns!! De senaste månaderna (sen flytten blev ett faktum) har jag släppt på typ allt här hemma... Det går lixom inte att ha det fint hemma när man lever i ett lekland på 50 kvm. Såklart är vi tacksamma att vi ens har haft tak över huvudet (herregud lixom), men om man får vara lite ytlig menar jag 🙂Vi brukar skoja om att Cornelis har ett eget garage här hemma som upptar ungefär halva vardagsrummet!
 
VÅRA HELGPLANER I TÄBY:
- Idag fredag ska vi först luncha på Ulriksdals trädgårdscafé hela familjen och efter det ska Jonas bygga bord med sin pappa. Kvällen spenderas i mina föräldrars hus.
- Imorgon lördag ska vi träffa min barndomskompis Karro och hitta på någon rolig och barnanpassad aktivitet. Junibacken i Stockholm tror jag det blir. Sist jag var där var hösten 2008 med klassen (aningen för gammal möjligtvis) och minns det som en himla fin dag. Astrid Lindgren äger 
- På söndag fyller min bror år vilket vi givetvis ska fira. Min farmor + hennes minihund kommer förbi också vilket vi ser fram emot.
 
Annars känner jag mig bara så sjukt tacksam. Tacksam över det land vi lever i, att jag kan vara hemma så länge med Cornelis, allt vi har att ge honom (kärlek och öppna dörrar), att vi ska flytta till större, och inte minst är jag tacksam över min familj. Jonas & Cornelis. Mina älskade killar. Kan inte tänka mig ett liv utan er. Snart har jag varit mamma i ett år och satan vad fint det varit... Igår konstaterade jag och Jonas för varandra hur bra vi är som Cornelis föräldrar. Tycker alla föräldrar ska ge sig själva beröm för det björnjobb (men ack så underbara jobb) man gör. För jobbet pågår varje dag, varje kväll, varje vecka. Året runt, alltid. Världens bästa jobb enligt mig.
 
Tack för att ni läste / R.
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica:

Så härligt att du känner dig både glad & utvilad!

Svar: Helt perfekt kombo😍🙌🏻 Kram!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :