Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Mammaledig och jädra nöjd.

publicerat i Allmänt, Personligt, Stil & skönhet;
 
♡      ♡      ♡
 
 
 

Tre jagbilder från familjeutflykten i fredags.
Då när vi var lediga ihop ♡ ♡
Kombinerade hejvilt rosa med
rött och var allmänt glad.


HEJHEJ!
Just nu ligger jag däckad på sängen med datorn. Från köket ljuder Jonas skönsång. Han försöker få vår illbatting till son att äta. Det går trögt.. Iallafall skönt med lite egentid efter en lång dag. Var som vanligt med Cornlis på öppna förskolan och idag var det faktiskt rätt jobbigt. Brukar gå superbra och jag brukar känna mig stark eller hur jag ska uttrycka det men denna eftermiddag har varit.. Tuff. Cornelis var supervild och skulle klättra överallt och ingenstans. Han tar det som ni vet aldrig lugnt och just idag var han extra vild. Detta gick inte så bra ihop med mitt mående idag. Trött och svag typ. Svettas ofta som en dåre när jag springer efter honom. Vissa har påpekat att jag måste gått ner i vikt. JA, där har ni svaret hahahah. Testa att ha hand om min son i 2 timmar så ska ni känna svetten rinna. Mammas älskade älskade galning ♡ Han är fantastisk precis som han är!
 
Men jag är ändå så himla glad över att få vara hemma så mycket längre med honom. Får ibland frågan om jag inte blir tokig av att gå hemma. Absolut, det är kämigt ibland. Men med handen på hjärtat så älskar jag att vara hemma med min son. Det blir dessutom bara roligare och roligare. Lyckan av att få jaga honom och se glädjen i hans busiga ögon, ååå. När han var mindre var det mest mysigt, nu är det mest roligt. Så jag känner mig verkligen inte klar med detta. Trivs superbra som det är. Sen att dagarna ibland är svåra att fylla med roliga aktiviteter och umgänge (och jag har ett stort behov av att umgås) är en annan femma.. Jag gör mitt bästa, och jag tror att Cornelis trivs superbra med vår tillvaro också. Gör verkligen mitt bästa för att han ska vara stimulerad och jag vet att jag lyckas!
 
Tack för att
ni läste!
 
 

Taggar: barn, livet, mamma, mammablogg, outfit;

Kommentera inlägget här :