Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Med vännerna och hade det bra.

publicerat i Allmänt;
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

HEJ HÖRRENI!
Hoppas ni mår bättre idag än vad jag gör. Närå, så farligt är det inte. Var ute i Stockholm igår och kom hem till mina föräldrars hus vid 04.00 på morgonen nån gång.. Cornelis och Jonas sov sött kvar i Uppsala för att idag söndag mötas upp igen. Min kompis Johanna fick sin sjuksköterskeexamen igår vilket vi såklart firade av!
Har blivit en hel del festande för mig på sistonne när jag tänker efter. Hade egentligen inte tänkt följa vännerna med ut efter parkhänget i Rålis, men LÄTT att bara vinka av bästa vänner lixom. NEJ, klart man vill fortsätta kvällen, särskilt efter nån öl osv 🙃 Det är fantastiskt att kunna ha nån festkväll då och då men det bästa är ju tanken på vad man har att komma hem till, hur ens liv har kommit att bli. Min abstinens efter bebis imorse ska vi inte ens prata om. Hur kul det än kan vara - men nu kommer det dröja till nästa festtillfälle. Familjelivet är min dröm men älskar kontrasterna att nån gång få leva lite som igår!

Idag spenderar vi dagen hos Cornelis farmor och farfar med fastrarna också. En babypool har fyllts åt honom och han har redan hunnit plaska runt en hel del. Så drömmigt med en trädgård en dag som denna..

KRAM!!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Ja, man behöver nog koppla av med vänner ibland också😊

Kommentera inlägget här :