Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Min bästis.

publicerat i Allmänt;
(null)
Hej hörrni! Här kommer några bilder från eftermiddagens utomhuslek. Jag LOVAR bättre uppdatering snart. Är så taggad att blogga om nya hemmet och allt därtill. 5 dagar till flytt nu!!!!
(null)
Haha galen kille! Alltid med sånt starkt uttryck vad det än gäller😍
(null)
Älskar att umgås med min lilla kille. Han är verkligen min bästa vän. Det är så mycket enklare att vara med honom i lekparker nu också. Jag behöver inte vara lika "med". Han är duktig på att roa sig själv lillgubben.
(null)
Dör vad gulligt det här är. Så reser han sig längs med husväggen för att fly..
(null)
Hejdåra....
(null)
TITTUT!!!!🙈 Han kiknar av skratt när jag smyger fram! Älskling!
(null)
Så där satt vi på marken han och jag. Han lekte med termoslocket och jag drack kaffe. Sen fick vi sällskap av en liten flicka vilket var himla festligt tyckte C.

Jag är så glad att att BVC-besöket gick bra imorse. Nästan 10 kilo vägdes han in på, följer sin kurva så bra 🙌🏻 Tacksamheten!! Och han verkar inte ens ha reagerat på 12-månaders vaccinet. Minns hur hemskt det var efter 3-månaders sprutan. Han skrek oavbrutet i flera timmmar och kunde inte amma alls den stackarn. Jonas fick komma till undsättning den gången för jag höll på att gå av. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Cornelis tårar sprutade och mina tårar sprutade. Men inte den här gången, tack och lov❤️ Imorgon är det hans födelsedag. SKATTEN!!!!


Tack för att ni läser / Kram R.


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av EVELINA:

Vilken sötnos! Och härligt när det går så bra att vara i lekparken med honom :)

Svar: Det blir ju verkligen bara roligare och roligare hela tiden med ett barn🙈😍🙌🏻
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Grattis till unge herr Cornelis som fyller 1 år idag...:-)

Svar: ❤️❤️
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :