Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Min morgon + senaste inköp.

publicerat i Allmänt;
Godmorgon hörrni!❤️
Åå jag är så jäkla seg. Låg uppe och surfade aaaaalldeles för länge igårkväll. Blir som manisk när jag går igång i sökandet efter inrednings- och klädinspo. Dessutom är jag fortsatt förkyld. Varför är det så svårt att ta hand om sig själv? Typ lägga sig i sängen klockan 19.00 när Cornelis somnar och dricka te och läsa en bok för att sen släcka lampan vid 20??? Varför är det så svårt??? Nä istället cyklar man iväg till K-rauta 20 minuter innan de stänger för att köpa färg för att måla en bänk. Klok är man inte..

(null)
Just nu bokstavligt talat hinkar jag i mig kaffe..
(null)
Men tänkte iallafall att jag kunde ta mig samman och visa mina senaste inköp. Det är så kul att handla saker nu när de ska till nya lägenheten. Ska vänta med att börja använda tvålen och tända ljuset när allt är i någorlunda ordning efter några veckor. Vill börja "förbruka" mina fina saker när de förtjänar det som mest dvs när jag kan njuta av dem som mest😊 Hudvårdsprodukter från Lumenes serie Nordic C!👌🏼
(null)
Idag ska jag inviga min nya klänning från Chiquelle! Den är prickig, går till mitten på vaderna och har kort ärm. Tre saker jag älskar i en klänning. Är det fler än jag som ogillar långa ärmar på plagg? När man ska diska exempelvis, det blir ju dyblött direkt.
(null)
Cornelis har fått påfyllning i klädförrådet inför lite kallare dagar. Gillar att klä honom i enfärgat. Gud så han ska matcha snyggt i set från Mini Rodini. Mammas lilla gullis.
(null)
FINT!?
(null)
Nya napphållare eller senilsnören som Jonas brukar kalla det. Våra sånnahär håller får ben här hemma, plus att när man hittar dem förslagsvis under sängen så slås man av hur slitna de blivit. Från Elodie Details.
(null)
Sen har jag köpt ett nytt nattlinne också! 😍 Från KappAhl. Handlar ofta saker från deras natt-och underklädessortiment, men aldrig något från deras övriga sortiment.

Snart ska jag och Cornelis träffa vänner på stan! Imorrn har jag också planer med några mammor, kul! 

KRAM KRAM!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maria Pettersson:

Vi ska också flytta till ny lägenhet och jag känner igen mig i det du säger om att spara sina fina saker till det nya! Då känns allt så fräscht! :)

Svar: Men ellerhur! Nystart på alla sätt lixom😍😍🙌🏻
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Karinora:

Vart köpte du din termos? Är sugen på att köpa en likadan ❤️

Svar: Termosen är från märket Design Letters! Gillar den skarpt pga snyggheten och att den är personlig (bokstaven) OCH den håller drycken varm länge😍😍 Kram!❤️
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :