Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Poké Bowl.

publicerat i Allmänt;

♕      ♕      ♕
Bilder från tisdagskvällen igår. Liten älskling håller i kloss och är allmänt underbar. Älskar honom mer och mer för varje dag som går. Nästan läskigt hur mycket man kan älska någon.
 

♕  GODMORRN!   ♕

Och glad nationaldag! Vi är peppade på en ledig dag ihop, ändå har vi har de flesta dagar ihop just nu. Jonas har ett "ledighetsglapp" efter skoluppehållet innan hans sommarjobb börjar om typ 2 veckor. Hur najs? Det låter som att jag beskriver en kille på 14 år som laddar inför en sommar med gräsklipparen som extraknäck, men han är faktiskt 25 min Jonas och en snart färdig ingenjör. Duktiga han!

Igårkväll innan mitt yogapass slängde jag ihop varsin poké powl till mig och Jonas. Avokado, nötter, sojamajonäs och sjögräs för att nämna lite. Men nää, det blev sådär. Även om bilderna säger något annat, hehe.

Planer för dagen är iallfall examensfirande för min kusin i Stockholm. Det ska bli supertrevligt. Alltid mysigt att återförenas med släkt och äta gott ihop. Sen är det himla kul att se glädjen i folks ögon över att Cornelis är med. För om det är något han kan vår son så är det att sprida glädje. Förlåt, men får inte nog av hans underbarhet. Jag och Jonas kan sitta en hel kväll och bara prata om hur fantastisk han är, låter kanske creepy men det är sant. Ska inte ens skriva det klassiska uttrycket "Vad gjorde jag innan mitt barn fanns", för det vet jag redan. Jag levde ett bra liv men LÅNGT ifrån lika innehållsrikt som nu. Cornelis har gett mig mening på riktigt.  
 
HA DET FINT hörrni,
och se till att få i er lite
tårta idag tycker jag!
 
Taggar: barn, mamma, mammablogg, nationaldagen;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

det såg väldigt smarrigt ut!!

Kommentera inlägget här :