Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Sanningar.

publicerat i Allmänt, Personligt;

För att bryta av lite
bland de annars vanliga
"idag har vi.."-inläggen,
så handlar detta inlägg
istället om några
sanningar om mig.
Hoppas det gillas!

KRAM!
 
✩      ✩      ✩


ETT.
När vi skulle välja namn till Cornelis så var det väldigt viktigt för mig att det var ett ovanligt namn. Egentligen är det rätt konstigt att vi flesta delar namn med så många andra, det tycker jag iallafall. Tycker typ det är sjukt irriterande när man måste fråga "Vilken ***** pratar du om nu??" när någon ska berätta något om en person med ett supervanligt namn. 


TVÅ.
Utan att vara olycklig så gråter jag flera gånger i veckan, haha är såå känslig. Det kan handla om att jag känner mig stressad över tvätten eller att Cornelis ramlar och slår sig.
 
TRE.
Jag förstår mig inte på dem som kan sitta och PRESSA i solen. Jag är alltid den som letar upp skugga och har så svårt för direkt gassande sol. När folk man umgås med vill "äta lunch i solen" eller liknande får jag liiite panik. En fördel med att hålla sig från sol skulle kunna vara att man skjuter lite på hudens föråldringsprocess, och det är väl alltid härligt!?
 
 
FYRA.
Jag använder inte deoderant och har inte ägt någon på flera år. Har verkligen inte fattat grejen med deo. Man tvättar ju ändå av sig med tvål och vatten varje dag, varför ska man hålla på och torka ut huden under armarna då också? Hoppas ingen tycker jag är galen nu.
 
FEM.
Sedan ett tag tillbaka har jag börjat se livet på ett lite mer annorlunda sätt. Får inte lika mycket ångest över att tiden en dag kommer vara över för oss alla, utan känner snarare tacksamhet över det vi får nu. Blir så taggad när jag tänker på alla fantastiska år jag och min familj har framför oss, allt vi ska göra ihop <3 Det är okej att vi inte kommer finnas för evigt, för vi hade lika gärna inte kunnat få livet överhuvudtaget.
 

TACK för att ni läste!
Det gör mig så glad
att ni kikar in här ♡

 
 

Taggar: barn, familj, mamma, mammablogg;

Kommentera inlägget här :