Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Oliven :

Äntligen!! 😎

Svar: Oliv❤️❤️❤️
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Karinora:

Vilken härlig vlogg! Blev så glad när jag såg att du laddat upp en ny vlogg haha! Matheo tyckte om din vlogg lika mycket som jag, han satt blickstilla och spanade in Cornelis och babblarna haha. Längtar nu tills babblarna kommer till skansen, det är så kul att se hur ens egna barn reagerar till olika saker haha =D Ha det så braaaaaa kram!! :D Sen tror jag btw att korvarna ni åt var ost och bacon, såg ut som det iaf, haha!

Svar: TACK❤️ Blir som vanligt så glad över dina kommentarer! Det gläder mig att Matheo även uppskattade vloggen haha, gullis😍 Rekommenderar er verkligen att gå på en Babblarna-konsert. De åker ju runt lite överallt, och tror din lille skulle älska det!
Jaa det stämmer nog! Ostkorv lixom, hur gott?😅
Kram!!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :