Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Baby´s First Pulka <3

publicerat i Allmänt;
 
 
❄ HEJ GODA NI!! 

Idag var vi på en familjeutflykt. Vloggade även lite från detta som kommer upp på kanalen snart!
Vi ville nämligen låta Cornelis få testa åka pulka för första gången. För mig är det livet att låta mitt barn få uppleva nya saker och få se lyckan i dess ögon. Dock blev reaktionen minst sagt sval när han gled fram där i snön. Men han skrek åtminstonne inte!
Alltså hans tveksamma blick här. Haha!
"Gubben titta här vad mamma kan, ska jag rulla en snöboll åt dig?".. Och handen dör samtidigt kallhetsdöden.
Men här dör jag söthetsdöden. Älskade älskade pojken min ♡
 
Önskar er en fortsatt fin kväll! Vi ska göra natt nu, så att vi förhoppningsvis hinner sova en stund innan C vaknar. KRAM!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Vilka underbara bilder :D

Jag har just nu ett samarbete med Nelly där du får 25% rabatt. All info finner du via min blogg :)

Kommentera inlägget här :