Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En vårlista.

publicerat i Allmänt, Listor;


I brist på annat att komma med just för tillfället kör jag en liten blogglista som jag hittade. Hoppas ni mår bra! ♡

Har våren börjat som du tänkt dig?
För det första, våren!? Men jo, absolut. Jag njuter av mammaledigheten på det sätt jag visualiserade om även om det såklart är extremt utmattande med en 8-månaders många gånger. 

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Jag var sådär lagom gravid, mådde hur bra som helst och jobbade på gyn. Försökte ta hand om mig själv så gott jag kunde för bebisens skull, även om jobbet ibland var pressande.. Vissa saker saknar jag väldigt mycket med jobbet, för tycker verkligen om att jobba med kvinnosjukvård! Vill jobba med kvinnors reproduktiva hälsa sen när det är dags!

Hur hoppas du att våren blir i år?
Jag hoppas den blir lite 'Fånga dagen' trots att vi har ett stort projekt på gång. Det är lätt hänt att sluta leva i nuet när stora förändringar står på spel. Vill verkligen ta till vara på varje dag med Cornelis, även om vissa dagar är sjukt röriga. Ofta skiter jag bara i allt i hemmet, klär på mig och C och rullar iväg nånstans om mornarna. Så befriande att "glömma bort" alla måsten där hemma.. 

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Jag hoppas att vi bor på ett nytt ställe, att jag fortfarande njuter av mammaledigheten och är gravid igen. Lekparker, vänner, öppna förskolor, caféhäng och massa massa hemmamys. Jag hoppas att Jonas mår bra trots att han kommer ha mycket med sitt Ex-jobb på sin utbildning. Det ska nog gå bra 

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Lång svart kappa. Det är ett drömmigt plagg utav dessa anledningar: den döljer rumpan, man kan ha stickad kofta under, man kan till och med vara mjukisklädd under och det blir ändå relativt snyggt. Ser uppklätt ut samtidigt som den är såå bekväm!

 


Jag och C för 2 helger sedan när det nalkades 80-årskalas för farmor/gammelfarmor! 


Har du några särskilda vårprojekt på g?
En flytt! 

Vad önskar du dig i vår?
Att jag fortsätter leva i en tanke jag nyligen landat i. "Har man lycka så har man allt". Vill inte komma ifrån detta motto och bli bitter och hamna i negativa tankemönster. För det är sant: Har man lycka så har man fan allt.

Föredrar du våren eller hösten?
Helt ärligt, kan inte skilja på dem. Har ingen åsikt, båda årstiderna är nice. Vår och höst är ju samma sak typ!?

Vad är din vårförälskelse?
Mina nya örhängen! Dem är stora och guldfärgade vilket pimpar upp en tråkig outfit.

Har du några sommarplaner?
Springa efter en bebis som högst troligt då upptäckt vad man kan använda fötterna till.

Önskar dig en fortsatt fin lördag ♡

Taggar: vårlista;

Kommentera inlägget här :