Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Glädje glädje glädje osv osv.

publicerat i Allmänt, Listor;

♡ Godkväll godingar 

 En mamma på vift i september..
.. och dennes avkomma samma månad. Gosplutten som inte längre somnar var som helst..
 
Vid det här laget så tror jag att ni är rätt less på att läsa om hur vi kämpar för att få vår lilleman att sova om nätterna? Så vi skippar det helt enkelt. Istället listar jag vad som gör mig extra glad just nu:
 
♔ Jag har bokat in mig på en yogakurs i vår. Samma ställe där jag gravidyogade och babyyogade med Cornelis. Gillar att "komma tillbaka". Har något slags behov av att återupprepa sånt som skänkt mig glädje. Vill gå på samma MVC nästa graviditet, gå på samma mammayoga för att nämna lite.
 
♔ På fredag ska vi på parmiddag med genomgrymma vänner. Emma, Fredrik, Sandra och Niklas. Våra tre pojkar ska också vara med såklart.
 
♔ Jag ska sova helt själv hos mina föräldrar en natt i helgen. Behöver det som bara den. Tror nästan inte ni kan förstå, haha.. När jag är pigg och utvilad ser jag Cornelis på riktigt. När jag inte har fått sova känner jag mig inte närvarande, och jag känner knappt att jag tittar honom i ögonen och lixom "får kontakt" med honom. Orkar knappt stapla en enda kloss på en annan, lite så. Detta beteende kan ju såklart appliceras på vem som helst med sömnbrist. Men när jag är utvilad däremot, då känns det ibland som att jag skulle kunna sjunga Imse vimse spindel 456 gånger om och dansa nån tokig trams-dans i flera timmar.
 
♔ Imorgon ska Cornelis få åka pulka för första gången. Mammas hjärta <3
 
♔ Ska planera in häng i Stockholm med olika nära vänner till mig inom den närmsta tiden. Väl i huvudstaden vill jag även gå till Livly-butiken, köpa to-go latte och äta middag på nått najsigt ställe jag aldrig testat tidigare. Lyssna på peppig musik på tåget tur å retur för att slutligen komma hem och omfamna min bebis.
 
♔ Cornelis dricker samma havrevälling från Semper som jag drack mina 7 (hehe!!) första år i livet. Förstår ni nostalgin varje morgon och kväll när jag ska provsmaka så att vällingen inte är för varm? MUMS!
 
♔ Sist men inte minst. Det som utan tvekan skänker mig mest glädje (men som också tar mest av min energi genom att vakna 6 ggr/natt) är min CORNELIS. Han blir fan bara mer och mer underbar för varje dag som går. Han har blivit sånt charmtroll. Hans första levnadsmånader var han lite mer reserverad, men nu.. Mmmm <3 Ler stort åt alla han får ögonkontakt med. På Creperiet där vi lunchat två gånger på sistonne finns en gullig servitris som är totalt tok-kär i honom. Hon slutar typ jobba när vi är där och hänger vid vårt bord. Tar upp honom och går runt. Idag när Jonas hämtade upp Cornelis med bilen så att jag fick luncha med Jonna själv, så följde den gulliga servitrisen med ut på innegården och vinkade hejdå till Cornelis. När jag senare skulle gå hem skrek hon efter mig "pussa Cornelis en massa från mig"... HAHA ÅÅ <3
 
Vad gör er glada just nu? Dela gärna med er om ni vill. KRAM!
 

Taggar: baby, barn, lista, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :