Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

LIVET.

publicerat i Allmänt;


♡ Godkväll rara ni ♡

Idag har jag och skatten varit ute nästan hela dagen. Nu hade vi förvisso utomhusaktiviteter inplanerade, men jag har så svårt att vara inne för många timmar i sträck med C. Han är fortfarande så liten (inte ens 9 månader) så jag måste såklart ha ögonen på honom precis hela tiden när han kryper runt här hemma. Och efter en stund känner man att "nääej, nu kan vi det här va?". Det är (rätt givet) lättare att sysselsätta ett äldre barn än vad det är att sysselsätta en 8-månaders... Med ett äldre barn kan man läsa ihop, pyssla, baka tillsammans och till och med se en mysig barnfilm ihop.. Ni fattar!
Hur chill har inte han det i korggungan? Där låg han en stund idag och bara tittade upp i himlen. K Ä R L E K!
Vad vår utomhus-onsdag bestod utav var iallafall häng i lekpark följt av grillning och sångstund med vänner i skogen! Livet, tack för att vi fick dig!
Där stod vi med grillkorv och termoskaffe för att sedan avrunda med lite skönsång. Öppna förskolan vi brukar gå till håller nämligen till utomhus varje onsdag, hur mysigt?
Nu sover Cornelis för natten, förmodligen fullproppad med nya härliga intryck. Älskar att låta honom få uppleva nya saker. Ni skulle sett honom igår på Öppna förskolan där en massa äldre barn var, som han tittade in dem.. De flesta var väl runt 2 år och de dundrade runt som galningar vilket C tyckte var superspännande. Och idag i skogen fann han det jätteskojigt att kolla in en äldre pojke som rullade sig i lera. Vi snackar lera upp till öronen.. Tänk, det har vi framför oss. Klart att ett barn måste få rulla sig i lera nån gång ibland!
 
KRAM och ha en fortsatt fin onsdagskväll!
 
 
 

Taggar: barn, bebis, familj, grilla, livet, mamma, mammablogg, mammaledig, vänner, vår;

Kommentera inlägget här :