Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Lägger jobbiga tankar åt sidan samt min lilla pojke ♡

publicerat i Allmänt, Personligt;
Hej hörrni ♡

Förra veckan var hektisk pga att vi satt igång allt som har med flytten att göra. Berättar mer sen när jag vet! Jag rusade iväg i tankarna och börjar tänka flera år fram i tiden. Brukar annars vara rätt bra på att inte oroa mig för framtiden, men detta fick sig en törn förra veckan. ALLT kom över mig. Det var som att jag ville spola fram tiden 10 år, tills det att allt som just då kändes ovisst hade ställt sig till rätta. Jag skulle kunna nojja för förskola, jobb, utbildning, kompetens, erfarenhet, syskon, pengar, vänner, sociala medier, bloggen, fotoböcker, inredning, träning, mål och drömmer samt vilken jävla stad att bo i.. Vilket jag gjorde, nojjade sönder över allt detta förra veckan. Som sagt kom verkligen ALLT över mig. Men nu känner jag mig nästan som vanligt igen. Tar en vecka i taget, njuter av dagar med Cornelis. Jag är sån extremt taskig domare mot mig själv många gånger. Har exempelvis väldigt höga krav på mig själv som mamma. Men på många fronter måste jag ändå säga att jag är rätt glad för hur jag funkar. Har blivit bättre sedan C kom att se ljust på saker och inte låta negativa tankar ta över mitt liv. För vem mår inte bättre av att vara glad? Om man kan välja glädje, varför inte försöka? Jag vill alltid försöka göra mitt försök till det iallafall.

8-månaders-älsklingen ♡ Han som fortfarande vill amma minst 2 ggr dagtid och gärna hela nätterna... Än vill jag inte sluta, och det vill definitivt inte Cornelis heller.
PUSS ♡  

Nu ska jag titta på världens bästa serie Call The Midwife. Ska se om alla säsonger!


Taggar: amning, baby, barn, bebis, familj, känslor, livet, mammablogg, tankar;

Kommentera inlägget här :