Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

När det var dop.

publicerat i Allmänt;

♔ Godmorgon! Det var ett tag sen! Haft mycket att stå i.. 

Har inte hunnit publicera några ordentliga bilder från Cornelis dop först nu. Dessa 12 bilder är mina favoriter och jag tycker verkligen de talar mycket för hur dopdagen var. Fin, harmonisk, glädjerik osv <3 
En fördel med att vi döpte Cornelis vid 7 månaders ålder och inte tidigare vilket är vanligare (typ vid 3 månaders ålder) är att han var mycket med delaktig än vad han hade varit om vi döpt honom tidigare. Han skötte sig utomordentligt inne i kyrkan, och jag var inte ens nervös innan för jag visste att det skulle gå bra. Bara det att han ville dyka ner i dopfunten gjorde det värt att döpa honom när vi gjorde det.
Alltså älsklingen. Detta är verkligen Cornelis i ett nötskal. Nyfiken, intresserad och tittar överallt och ingenstans. Gubben!!
Från vänster. Gudmor, gudfar, pappan, barnet, mamman och prästen. Bra gäng! Hoppas vi kan döpa alla våra barn hos denna präst!
Familjen! Cornelis dopklänning köpte jag ny för tyckte att den var så otroligt fin. Den ska såklart hans syskon också ha.
En glimt från fikabordet då. Jag hann själv knappt fika något men har hört att allt var väldigt smaskigt!
Frida och farmor i bild! 
Karro och C. Gullisarna!
Den här bilden älskar jag. Detta är Jonas med sina absolut äldsta vänner som han haft typ hela sitt liv. Alltid glada ihop!
Den här bilden gillar jag på mig och baby.
När vi tog den här bilden så fick Cornelis ett litet avbrott från stimmet inne i lokalen vilket han behövde. När hans tålamod tryter så räcker det med att visa honom "något nytt" så är han nöjd igen. Har jag sagt att Cornelis skulle kunna vara 100 % nöjd en hel dag om jag bara bar runt honom och visade honom olika föremål i lägenheten?
Tre generationer! 

Ikväll ska jag till Stockholm och träffa Sanne! Längtar en massa! 
Ta hand om er hörrni så kikar jag in här snart igen såklart ♡ 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karina:

Vad fina ni är!

Svar: Tack snälla fina du <3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :