Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Ovisst just nu.

publicerat i Allmänt, Flytt;


♡  Hej ni! 

Hade hoppats (för flera dagar sedan) att kunna skriva ut att vi ska flytta, men allt är inte klart än. Min frånvaro från bloggen har berott på det. 
Det är iallafall på stället ovan som vi hängt på nästan varje dag den sista tiden. Känt in och drömt oss bort. I en helt ny bostadsdel av Uppsala som håller på att byggas upp till något fantastiskt. Det är där vi hoppas bo sen, och det är nästan helt klart nu..
Industristaden eller Kungsängen heter detta samhälle vi drömmer om. För oss som småbarnsfamilj skulle detta vara perfekt. Hela detta område har byggts upp på bara några få år, och än är det inte klart. Bostadsområdet har flera bra sociala ytor att vistas på, en stor park (den ni ser i bilden ovan), flera förskolor och alla byggnader är försedda med hissar. En hiss skulle verkligen underlätta livet avsevärt för mig som mammaledig eftersom att en viss barnvagn är en rätt väsentlig del utav mitt liv just nu. Önskar ha möjligheten att ha vagnen uppe i lägenheten nämligen.
Det är i denna byggnad vi vill flytta in i. Trodde som sagt vid detta lag att jag skulle kunna skriva "DÄR ska vi bo!" Hoppas jag kan skriva så snart!! 🙂
Kaffemamma!
Balkongen mitt i bild, den kanske (mest troligt) kommer bli vår.
Det är så kul att sånna här nypoduktionssamhällen verkligen satsar. De tänker på allt - att en stor mataffär ska finnas nära, Apotek, förkskolor, frisörer, gym, parker, lekparker, caféer, restauranger etc. Och allt detta finns på detta ställe jag skriver om!
 
Mer vet jag inte just nu. Jag drömmer om en flytt så att Cornelis kan få ett eget rum, hur bra vi än haft det på våra nuvarande drygt 50 kvadratmeter. Det är den främsta drivkraften, att Cornelis ska få ett eget rum.


♡   ♡   ♡
Taggar: barn, familj, flytt, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :