Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

PÅSK.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
 
Godmorgon skärtorsdag!

Pappan i huset är till min och Cornelis stora lycka ledig från skolan idag så vi har myst i sängen en massa denna morgon. Nu börjar påskledigheten hörrni!
Frukost i sängen tackar man ju icke nej till..
Vi åt såklart mer än såhär, men det gjorde sig inte snyggt i bild hehe.
Två söta ting. Bebistår och gullig virkad leksak.
Fokuserad till tusen.
Planer för dagen är att bara ta det lugnt. Dock i den mån det är möjligt vill säga, vi har ju en liten vildning att göra med. Cornelis blir idag 9 månader gammal vilket innebär att han har funnits på jorden lika länge som han låg i min mage. Älskade älskade hjärtat. Älskar honom gränslöst!
Nästa påsk ska han få leta påskägg. Längtar till det, att se lyckan i hans ögon när han hittat ägget för att sedan mötas av överraskningen inuti.
 
Ta hand om er <3
 
 

Taggar: 9månader, barn, familj, livet, mammablogg, mammaledig, påsk;

Kommentera inlägget här :