Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Påskveckan.

publicerat i Allmänt;
 
✩      ✩      ✩

Godmorgon rara ni! 


Mina bästisar <3
Fotade dem förra veckan innan en tjej var här och plåtade lägenheten! På Hemnet i april.

Hur mår ni? Vi mår fint! Jag och C ska möta upp våra vänner om några timmar för lite parkhäng. Det blir termoskaffe för mammorna och lite gunga för pojkarna. Älskar verkligen att vara mammaledig!! Och på nått sätt känns det fel av mig att skriva så för det kan sticka i ögonen på folk att vara för positiv, men förlåt. Jag struntar i det. För jag ÄLSKAR verkligen att vara mammaledig! Hur jobbigt det än kan vara med en 8-månaders, för tro mig, det är slitigt ibland haha. Efter parkhänget planerar jag att rulla vagnen mot Kungängen dit vi ska flytta i sommar och se hur bygget går för vårt blivande hem. Känns så sjukt att skriva så, har inte fattat än.
Det är ju som sagt ny vecka och vi har inte alls mycket planer för kommande dagar. Mysa, hänga på Öppna föris, promenader, utekaffe - det vanliga! Jonas har en lugn period i skolan så han är hemma tidigt varje dag vilket är en ren DRÖM! Till helgen åker vi till svärföräldrarna i Täby för påskfirande. Älsklingens första påsk! 
 
HA EN FIN DAG!!
 
✩    ✩    ✩
 

Taggar: barn, bebis, livet, mamma, mammablogg, mammaledig, vardag, veckan;

Kommentera inlägget här :