Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Täbyhelg - Farmor 80 år ❤️

publicerat i Allmänt;
 
💫 Nämen gokväll 💫

(null)
Idag fyller min ungdomliga underbara sprudlande farmor 80 år. Det har vi firat såklart!
(null)
Jag och Cornelis. Min lilla pojke som inte har några som helst problem att vistas bland mycket folk. Kryper runt och hälsar på alla!

Jag har annars rensat, städat och haft mig i mitt flickrum här i Täby. Anledningen är för att förenkla inför kommande visiter. Det behöver vara enkelt att komma hit, och inte att man packar som att man ska resa jorden runt. För herregud vad med grejer som behövs när man har barn. Får inte glömma nappar, välling, flaskor, leksaker, D-droppar osv..

Jag kommer igen hörrni, för som ni märkte i stycket ovan har jag inte så mycket spännande att komma med!

KRAM ❤️
Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Han är ju bara SÅ söt☺️

Kommentera inlägget här :