Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Uppdatering - flytt i sommar!

publicerat i Allmänt, Flytt;

 

♡     ♡     ♡

MEN HEJ! Nu ska uppdateringarna komma igång igen, som jag längtat!

För att gå rakt på sak - Vi ska flytta i sommar. Det är klart nu!
Lägenheten jag pratade om i förra inlägget - det blir den! Detta har tagit mycket av vår tid sista veckan och även om vi absolut haft tid över på kvällarna så bor det någon slags rastlöshet i ovissheten. Var ska vi bo? Hur ska det bli? Svårt att komma till ro när stora beslut står på spel helt enkelt.
Dessa bilder är från en underbar eftermiddag förra veckan när allt med flytten fortfarande var oklart. Jag och Jonas rullade vagn på stan när vi plötsligt träffade på Emma som till vår glädje gjorde oss sällskap! Pojkarna fick grötklämmis i solen när de vaknade <3
Känner mig som världens lyckligaste. Kan inte förstå vad som ska hända vår familj i sommar..
Lyckan att få leva med dessa. Dem är allt.
BRILLORNA!! Han fick dem av sin sin bästis Oliver (Alfred har delad första plats) eftersom Oliven i fråga vuxit ur dem. Tacksamt att göra foton svart/vita ifall de är överexponerade. 
 
Hoppas ni vill följa med oss i flytten här på bloggen, det kommer bli skoj! Önskar dig en fortsatt fin kväll, eller om du läser detta imorgon söndag - då önskar jag dig en fin Våffeldag!
  
♡   ♡   ♡
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karina:

Men grattis!!!! Vilken lycka!!! wohoooooo :D <3

Svar: Tack<3 Ska bli så spännande!!😍 Kram!!
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Pauline Hurtig:

vad roligt! :D

Kommentera inlägget här :