Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Våffeldagen 2018.

publicerat i Allmänt;


✩      ✩      ✩

Hej hopp i galoppen!

Idag hade vi finfrämmande eftersom det nalkades våffeldan.
Skön ställning på Jonas där. Lillsparven tyckte iallafall om sällskapet, han älskar när det händer mycket omkring sig!
"Det blir lite som det blir" sa jag vid ett tillfälle idag när vi ställde fram balkongmöblerna. Gillar att det blir lite hipp som happ eller hur man ska uttrycka det när man har kompisar över. Jag hängde mest på mattan ändå med Cornelis som ville bita folket i fötterna osv.
Alltså. Jag skäms över hur mycket grädde jag har på mina våfflor. Aja, här har ni det iallafall, svart på vitt hur mycket jag lassar på!

Resten av söndagen har varit rätt seg. Hade gärna slappat hela kvällen i soffan, men så kan man inte riktigt längre göra nu med barn. Man tvingas lixom ta tag i sig själv hela tiden - det såklart mest på gott <3
Nu sover C och jag och Jonas ska ta ett bad och se en film. Det känns viktigt med en riktigt mysig och trygg söndagskväll ikväll. Jag har faktiskt alltid haft lite söndagsångest. Det är nått vemodigt med att lägga en hel vecka bakom sig. Brukar i största möjliga mån undvika att prata om tid och "hur fort livet går" för det skänker ingen som helst glädje i påstående likt det nämnda utan bara ångest för mig. Totalt lönlöst att noja över TID tycker jag. Som om man skulle kunna stoppa den lixom!? Men nu ska vi ändå avsluta denna vecka på bästa möjliga sätt!

Kram hörrni!
 
✩     ✩     ✩ 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, våffeldagen, våfflor;

Kommentera inlägget här :