Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Alla tider är bäst.

publicerat i Allmänt, Personligt;

♡      ♡      

Bilder från vår mysmorgon igår hemma i lägenheten. Nu är vi i Täby hos Cornelis mormor och morfar!
 

HEJ!
Cornelis är fortfarande sjuk så det har varit en jobbig natt med uppvak varje timme. Men vi lever! Tur att vi är unga, haha.. Vi byter av varandra jag och Jonas för att få det att funka när vi av olika anledningar sovit för lite. Jonas brukar gå upp med Cornelis vid 06.00 så jag får sova vidare, sen brukar han gå och lägga sig så tar jag över. Så är det nu, men tänk i framtiden! Då går hela familjen upp samtidigt och äter frukost ihop! Mysets mys - nybakade scones och egenpressad apelsinjuice och nån ber nån att "skicka smöret".. 

MEN jag tänker inte jäkta någonstans. Jag tänker njuta av VARJE tid, för alla tidsperioder med barn är fantastiska på sina sätt. Nyföddhetsperioden är omvälvande på många sätt eftersom man just fått livets gåva. Halvårsperioden är häftig för barnet börjar upptäcka saker. Och nu, 10 månader. Utvecklingen är fantastisk att ta del utav och denna mammighet som blir mer och mer tydlig är bara gullig. Det märks att jag är favoriten (förlåt Jonas, hehe). Jag klagar INTE. Förstår ni gulligheten när han kryper fram, reser sig och kramar om en. Kan lixom inte be om så mycket mer utav livet.
 
En bra dag väntar.
Detta är varför:
-------------------------------------------

- Vi ska gå ett varv runt sjön här i Gribban så att Cornelis får titta på djuren vid en 4H gård som finns här.
- Min farmor/Cornelis gammelfarmor hälsar på i eftermiddag följt av grillning.
- Det är Let´s Dance ikväll!! 

 
ÖNSKAR DIG EN FIN FREDAG!
Vill bara säga att jag tycker det är roligt att just du kikar in här. Kram!
 
 
 

Taggar: barn, familj, mamma, mammablogg, mammalivet;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av EVELINA:

Det är verkligen jobbigt när så små är sjuka, mest för att det ofta känns som att man inte kan göra något för att underlätta :/ Bra i alla fall att ni kan byta av varandra, och hoppas att han kryar på sig snart! <3

Och du har så rätt – alla perioder är häftiga på sina sätt, det händer så många olika saker i olika perioder och det är kul! :)

2:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Hoppas att ni får bättre sömn snart!

Kommentera inlägget här :