Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Babyworld och Första Födelsedagen ♡

publicerat i Allmänt;
 

Detta är ett sponsrat inlägg.
Inlägget är ett samarbete med Babyworld.se.

⋆        ⋆        ⋆        ⋆        ⋆
 
Cornelis första födelsedag närmar sig med stormsteg och jag har såklart börjat fundera ut vad han ska få i present. Det är en ren självklarhet att det kommer bli en sväng förbi världens bästa Babyworld som finns här i Uppsala jättenära där vi bor, och därför är jag extra glad över detta samarbete med just Babyworld!
Babyworld har haft allt vi någonsin kunnat drömma om under dessa månader med en bebis. De har ett enormt utbud utav leksaker och babyprodukter, faktiskt ett av nordens största utbud. I deras onlinebutik handlar man alltid snabbt, smidigt och alltid till lägsta pris genom prisgaranti. Nu har jag personligen gjort mesta utav mina inköp i den fysiska butiken som för övrigt är en ren dröm att vistas i. På Babyworld hittar man allt i från babykläder, barnvagnar, nappar, hakklappar och bilbarnstolar för att nämna lite.
 
När vi skulle köpa just en bilbarnstol här rätt nyligen så åkte vi självklart till Babyworld-butiken eftersom jag vet att man får en grym service där. Det blev iallfall en bilbarnstol från märket BeSafe! Vi kunde inte vara med nöjda och Cornelis åker säkert varenda gång vi åker bil vilket är viktigast av allt.

När vi skulle köpa Cornelis julklappar så var det såklart till Babyworld jag gick. Var tvungen att hejda mig lite eftersom lillkillen knappt var 6 månader fyllda och inte skulle förstå så mycket ändå, men jag hade kunnat spåra ur rejält där inne så mycket underbara saker som de har där. Det som är i bilden ovan fick jag iallafall med mig hem den gången. Dragspelet går varm här hemma kan jag säga! 😄

Denna ljuvliga napphållare från märket Elodie Details är även den från Babyworld. 

Till och med bebis älskar att vara inne på Babyworld-butiken. Så mycket skoj att se på ju där inne 🤗

Denna sittsyna även den köpt på Babyworld-butiken är från märket Stokke. Där har han suttit skönt, lillgubben.

Så, inför första födelsedagen vill jag verkligen hitta några speciella saker till honom på Babyworld. Jag älskar sakerna från märket Playgro och har spanat in den här gulliga aktivitetsleksaken som gör ljud ifrån sig.
LÄNGTAR till jag ska gå till Babyworld-butiken. Kan lova att jag kommer gå lös bland hyllorna, haha. In och kika på hemsidan du med, du blir inte besviken!


Inlägget är ett samarbete med Babyworld.se
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av freja:

så fina saker :)

Kommentera inlägget här :