Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

För ett år sedan.

publicerat i Allmänt, Cornelis, Graviditet nr 1;
 

♡      ♡      ♡
 


En liten tillbakablick
såhär en torsdagskväll..

 
Alltså jag kan inte fatta att det var min lilla Cornelis som låg där inne i magen.. Dessa bilder är tagna för ganska precis ett år sedan. Gud vad jag saknar att vara gravid. ÄLSKADE det verkligen. Det var så häftigt att gå i väntans tider och fantisera om det som komma skulle. Kan nästan börja gråta bara jag skriver detta, haha. Jag är en sååå känslig person, kanske inte alla som vet?! Håller oftast masken inför de flesta så långt det går. Är iallafall på riktigt så jäkla glad att jag är född till kvinna som fått gå igenom detta och förhoppningsvis (med största sannolikhet) kommer få gå igenom detta igen. Åå.
 
Men helt självfallet slår inget att ha C på utsidan. Alltså den lilla mannen kom in i våra liv och skänkte oss så mycket glädje och kärlek. Att Cornelis nu finns i våra liv har gjort mig till en så mycket lyckligare människa. Tack älskade barn. Tack för att just du kom.
 

 
 

Taggar: barn, familj, gravid;

Kommentera inlägget här :