Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Första maj / Glossy Box ✩

publicerat i Allmänt, Stil & skönhet;
 


✩      ✩      ✩

Hejsan! Första maj idag och jag tycker det känns toppen! Cornelis sover sin förmiddagsvila nu, så jag ska strax ställa mig i badrummet för lite fix. Ska ta den andra koppen kaffe och spela en podcast samtidigt som jag ska inviga mina nya skönhetsprodukter. HUR NAJS? Detta är iallafall min sista GlossyBox och det har varit så lyxigt att få hem en överraskningslåda varje månad... Det nästan roligaste minnet jag har från tiden med dessa boxar är den gången i julas när jag fick ett SMS om att jag hade ett paket på posten att hämta ut. Hade avslöjat för Jonas att han skulle få ett X-box av mig i julklapp och trodde nu alltså att det var detta som kommit. Glad som ett barn på julafton åkte en sjungande Jonas iväg till posten för att hätma ut vad han trodde var sitt älskade X-box, men kommer alltså hem med en Glossy Box. Inte för att det var synd om honom (rackarn skulle ju få en riktig finpresent lixom), men sorgen i hans ögon när han kom hem igen.. HAHA! Skrattade så mycket.

Annars ligger det i vår bostadsförernings uthyrningslokal just nu tre utslitna förmodligen fortfarande överförfriskade män och sover. Jag pratar om Jonas, hans kompis Filip och min bror. Ska bli spännande att höra hur Valborgsfirandet varit. 
Planer för dagen är att gå ett stort kompisgäng och äta lunch på stan. De flesta är ju bakis idag (förutom jag haha) så det blir säkert något snabbmatsaktigt. 
 
ÖNSKAR ER FIN FIN TISDAG!
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilia Sjödin :

Vad kul med glossybox! :)

Svar: Ja men det är ju så lyxigt😍😍🙌🏻
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :