Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

FREDAG!

publicerat i Allmänt;
 
☼           ☼           
 Detta såg inte helt dumt ut va? Bilderna är från förra helgen när jag smällde upp juicemaskinen och gjorde världens hälsobomber till mig och Jonas. Trots det blev vi förkylda hela familjen 😜

 
GLAD FREDAG gott folk! Ska snart ställa mig och förbereda grönkålssoppan vi ska äta till lunch. Jonas pluggar hemma idag vilket är mysigt. Efter lunch ska jag ta Cornelis till Öppna förskolan så att han får leka av sig. Älskar att se honom Go Nuts där. 

Annars då? Jo, jag går och drömmer om vårt blivande hem och kan inte fatta. Drömmer mest om min blivande skrivbordshörna som vi ska ha i vardagsrummet. SOM jag ska sitta där och redigera bilder, blogga och läsa andra bloggar. Typ det bästa jag vet <3 Jag och J är överrens (thank god) om att smälla upp ett hyllsystem från String. Tog inspiration härifrån. Sen ska vi måla fondvägg i vardagsrummet - grått blir det! OMG!

Ikväll blir det Let´s Dance, ost & chark, bubbelbad, té, hemmayoga och annat MYS! Gud vad jag älskar att vara hemma alltså.

 
 
 
 

Taggar: barn, familj, fredag, fredagsmys, hem, hemma, juice, mamma, mammablogg, mammaledig, mammalivet;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Ååh, vad gott!

Kommentera inlägget här :