Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Ibland älskar jag staden lite extra.

publicerat i Allmänt;
(null)

(null)

(null)

Ibland bara älskar jag Uppsala lite extra mycket. Ikväll var exemplet på en sån dag. Hur kan man inte bli lycklig av att yoga med 300 andra personer i en botanisk trädgård under klarblå himmel? Bara undrar alltså.

Nu ska jag snart avsluta mitt gästande på snapchat-kontot. Chocken när man inser att flera hundra personer följt ens hela dag. Jag gillar klimatet och dialogen som uppstår när man delar med sig. 

Sov gott kära ni / R!Kommentera inlägget här :