Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Ibland orkar jag inte.

publicerat i Allmänt;
 
♡      ♡      
 
"Det var en härlig kombination", som kassörskan på affärn sa när Jonas
slängde upp gräddförpackningen och nutellaburken. Jotack..


HEJ lördagkvällsfolket!
Shitt vad pigg jag är! Kaaan möjligtvis bero på kvällens sockerbomb till middag eller att jag sov till 11.30 imorse (med undantag för en stund uppe när C ville göra dag vid 06).. Hade planerat att ta en massa fina foton imorse som jag brukar passa på att göra när Jonas är hemma och kan vara med Cornelis, men när jag knappt orkade hålla ögonen öppna genom Therese Lindgrens vlogg så kände jag att det fick vänta. Om man inte orkar kolla på hennes videos - DÅ är man trött..
Idag har vi hängt med vänner (vänner till J) hela dagen och lunchgrillat på innegården igen, precis som vi gjorde i onsdags. Såklart supermysigt, men ganska jobbigt att hålla Cornelis borta från den starka solen och ha stenkoll så han inte stoppar stenar eller maskrosor i munnen eller blir biten av nått kryp. Men jag försöker ta det för vad det är. Det kommer komma dagar när det inte längre krävs 100% fokus, så jag försöker njuta av det som är nu istället för att tycka att det är "bevärligt" när solen skiner och man inte kan äta sin grillkorv samtidigt som de andra. Det blir som det blir med en bebis, och det blir BRA! Inställningen är viktig. Klart det blir intensivt ibland och lite småjäktigt, men hallå.. Det är värt ALLT 
Ikväll har vi bara suttit på balkongen jag och Jonas och pratat. Pratat om livet, framtiden och framgång. Konstaterat vad många duktiga och drivna människor det finns där ute. Man kollar bostadspriserna i Stockholm och inser att alla som har råd att bo där antingen själva är jäkligt duktiga eller så har någon person innan dem varit jäkligt duktigt och dragit in stora pengar.. 
Det blev iallafall pannkakor till middag. Inte alls näringsrikt, det känner man ju.. Men ibland orkar jag bara inte hacka/skala/koka/tillaga.... Skönt att göra nått enkelt då!
 
Tack för att du läste!
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Det låter som en bra dag trots tröttheten där på morgonen!

Kommentera inlägget här :