Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Låt mig hålla på.

publicerat i Allmänt;
 
Godmorgon tisdag ♡
 

Igår åt vi första middagen på ballen för i år. Gick hur bra som helst att sitta ute i lite kläder till sent på kvällen, inte ett dugg kallt. Detta är vardagsnajsigt x1000.


Det är 6:e året vi sitter ute på vår älskade balkong nu. Minns precis varenda fikastund och middag här ute med glädje. Snart har vi en ny balkong, en större sådan.
Det här vinet var inte alls gott. Fy, kunde inte ens dricka upp hälften av mitt glas. Eftersmak av industritillverkat jordgubbstugummi eller nått..
 
Jonas la ut en bild på Instagram när jag fotade middagen med hjälp utav mina blixtar för att få bra ljus och fina bilder. Det är ingen grej att tända dem. De står alltid framme i vardagsrummet, redo att användas. Jag tyckte hans bild var liiite kul till en början, men kände ganska fort att jag inte pallade förlöjligandet som tillkom. Vafan, låt mig hålla på lixom haha... En person tycker om att virka halsdukar, en annan att köpa dyra handväskor. Jag tycker om att fota mitt lådvin på en pälsimitation. LÅT MIG! Uppenbaligen så lönar det sig att lägga lite extra krut på bilderna till bloggen. Han fick lov att radera bilden och vi är såklart sams nu, haha! Tycker fortfarande han är världens bästa människa och självklart måste man kunna bjuda på sig.. Men jag hade ingen lust med det i denna situation 🤗 Japp!
 
HEJ SÅ LÄNGE GOTT FOLK! VI HÖRS ♡
 
 

Taggar: balkong, barn, familj, mamma, mammablogg, vår;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Meg:

men åh vad härligt! jag önskar att jag hade en balkong samt fint väder nog att kunna käka middag utomhus också :)))

Svar: Ja det är verkligen underbart nu när man kan börja sitta ute om kvällarna! Om inte annat kanske man har en innegård man kan använda att njuta av sin middag på, hehe :D Kram! <3
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Pauline Hurtig:

så härligt, fina bilder! :D

Svar: tack <3 Vad glad du gör mig :)
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av Emilia:

Åh! Hur gör du lasagnen? den ser perfeeekt ut!

Svar: Jag gjorde den helt efter ”eget” recept.
Kycklingfärs med tomatkross och kryddor som jag varvade med lasagneplattor och bechamelsås. Toppade med finriven halloumi!
🙌🏻🙌🏻
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :