Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Mammas lilla tjockis.

publicerat i Allmänt;
 
Hörrni!
Hoppas ni vill hänga kvar här inne med mig! Ber om utsäkt för halvtaskig uppdatering och halvroliga inlägg. Har verkligen ambitioner och härliga fototankar, men orken och inspirationen till att sätta igång är det sådär med. Det blir annat när vi flyttat, det lovar jag. Just nu känns det SÅ oinspirerande att bo där vi bor. Har typ sålt alla lampor, och jag som är så mån om mysbelysning.. JAJA...
 

Ikväll har jag iallafall lagat mat till min febriga kille. Nästan 39 grader hade han här på kvällskvisten. Försöker ta det för vad det är, småbarn ska gå igenom sånthär för att bygga upp sig själva.


Ofta får Cornelis burkmat, men faktum är att han gillar vår hamlagade mat mer. Jomen man tackar :) Två rätter blev det ikväll iallfall - kycklingfärs/makaroner och torsk/sötpotatis.


Försöker att inte krångla till det, särskilt inte eftersom min lilla pojke är rätt kingig med mat. Jag snålar inte direkt med fettet i hans mat. Nu har vi iförsig inte vägt honom på ganska länge, men jag kan se på honom att det inte finns supermycket "extra" att ta av om jag uttrycker det så. Så det blir både smör och grädde för honom. Den tid i livet när han gav som mest knubbigt intryck måste varit när han var 4-5 månader. Då låg han ÖVER på viktkurvan och levde bara på bröstmjölk. Han hade dessutom inte börjat röra på sig särskilt mycket. En riktig tjockis var han då <3 Inte konstigt att han har smalnat av nu, för jag vet ingen så aktiv unge som min unge haha. Sitter ALDRIG still, det kan samtliga barnvakter vi tagit på sistonne skriva under på också :)


GÖTT!


Klicka ut portionsbitar på plåt! 


Haha tycker denna bild är så kul. Man riktigt ser hur han vill kasta sig ut stolen.. Ingen aptit har han nu när han är febrig. När han är såhär kinkig med maten försöker jag även här att inte nojja ur. Vill han inte äta får han amma och dricka välling och äta fruktklämmis. Och så var det med det.


"FY ta bort det där från mig"...

 
NU SKA JAG KOLLA BLANK! En ny grym norsk ungdomsserie!


 
 

Taggar: barn, familj, mammablogg;

Kommentera inlägget här :