Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Njuter medan vi fortfarande bor i staden.

publicerat i Allmänt;


Än är det en liten stund kvar på veckan och i köket väntar disken. Men jag är inte redo att kasta in handduken riktigt än. Jag tänker skita i alla måsten just nu och älska klart det sista ur den här dagen. För det har varit en fantastisk majdag ihop med familjen. Att just Jonas och Cornelis  är min familj gör mig lycklig varje dag. Får nästan nypa mig i armen när jag tänker på att vi ska ha varandra ett helt liv. Jag, Jonas, Cornelis och förhoppningsvis två småsyskon i framtiden. ALLTSÅ LIVET. Tack för att vi fick dig!
 

NÅVÄL. Varför har just denna dag varit så bra då? Jag har bara känt mig så glad. Skrattat en massa. Vissa dagar har man ju bara lätt till skratt. Förstår ni vad jag menar?


Invigde iallafall min nya termos från märket Design Letters (med ett R på såklart). Jag och mina Lattemorsor som vi kallar oss hade världens najsigaste dag i Mall Of Scandinavia igår lördag och då fick bland annat denna åka med hem.


En timme på eftermiddagen spenderades i lekparken nära oss där denna grymma barn/vuxen-gunga finns!


Kan inte fatta att han är min. Så känns det.


FÄRGERNA??!!!! O maj gad.Uppsala är så fint, men vi kommer definitivt flytta härifrån sen. Nu ska vi ju flytta till en ny lägenhet i denna stad, så vi blir kvar här lite till så att Jonas får göra klart studierna och komma in i sitt blivande jobb (var det nu blir är oklart). Jag är megataggad på vårt blivande hem, men Uppsala.. Näääe, här ska vi inte bo sen. Jag börjar komma lite till det stadiet att jag "saknar" saker här. Vill hellre ha närheten till Stockholm som har SÅ mycket mer att erbjuda. Men det blir senare, en sak i taget nu 😉Det är skönt att inte stressa med alla jäkla beslut, sånt kan göra en sjuk. Man behöver inte planera hela livet. Jag tar en vecka i taget. Vi lever bara en gång lixom, man måste chilla lite med all planering och njuta också..


Söndagsfikat vid ån förhöjde söndagen också. En annan sak som fick åka med hem från MOS igår var denna randiga tröja från & Other Stories.


Mer saker som gjort denna majsöndag värd att minnas är den supergoda ädelostpajen till middag, att Cornelis numera tar 3 steg mellan mig och Jonas samt att han la av två rejäla korvar på hallgolvet när rumpan skulle luftas lite. Jag och J dog av skratt när vi såg honom sitta där och klämma...
 
GODNATT! <3
 
 
 

Taggar: familj, mammablogg;

Kommentera inlägget här :