Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Projekt barnrum.

publicerat i Allmänt, Inredning;


✩     ✩     ✩     ✩     ✩
 
 
 

Godmorgon!
Min dag har hittils präglats av planering av Cornelis rum i nya lägenheten. Det ska vara speciellt, så mycket vet jag. Han ska vilja vara där, och jag ska vilja vara där.
Rummet kommer inte rymma särskilt mycket, därför måste man prioritera val av saker. För mig känns det viktigt med en myshörna för läsning i hans rum. Jag kommer vara hemma länge till med honom, och böcker är något jag vill låta bli en större del utav hans liv. En myspöl har vi redan, så det som ska införskaffas till myshörnan är en sänghimmel och en ljusslinga.  Sen har jag kommit fram till att jag vill ha ett dockskåp i hans rum som ska fungera som förvaring av småleksaker. Det blir en lite "roligare" möbel också än om vi satt in nån byrå.. 
 
Mer saker jag drömmer om till barnrummet är en Miffy-lampa, ljusbox för bokstäver, förvaringspåse i papp för leksaker, en verktygslåda, Brio-bilbana, vimplar, posters och fina förvaringsboxar till vägghyllan. 
 
Ska göra det så mysigt för honom ✩
 
 

Taggar: barn, familj;

Kommentera inlägget här :