Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Saker som gör mig glad just nu.

publicerat i Allmänt;Bilder från i tisdags när Cornelis fick
ha både mamma och pappa en dag. Lyx!
 
Godmorgon fredag!
Vi mår bara fint och jag tror knappt att jag behöver skriva vad vi ska hitta på idag för det kan ni garanterat redan vid det här laget. Det blir iallafall för den som undrar Öppna Förskolan, handling inför fredagsmys och Let´s Dance ikväll. Svårare än så är oftast inte våra vardagar men jag älskar det!


ANNARS!?
Två saker som gör mig lite extra glad just nu relaterat till sociala medier är:

1. Mitt bidrag till vårinsprationstävlingen blev utsett till topp 5 av redaktionen på bloggportalen som jag bloggar hos!
2. Och på måndag ska jag gästa ett snapchat-konto som heter Unionmums där norska och svenska föräldrar delar med sin utav en dag genom film. Man följer alltså med en person live en dag. Hoppas ni fattar, haha..
 
 
ÖNSKAR ER EN FIN FREDAG!
 
 

Taggar: familj, mammablogg;

Kommentera inlägget här :