Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Torsdag och visningsdag.

publicerat i Allmänt;
Hej på er!

(null)

(null)

Jag sitter och planerar för fullt inför visningen av vår nya lägenhet som vi ska få se för första gången i eftermiddag. Vi vill komma i ordning så fort som möjligt när vi flyttat in eftersom det är jobbigt att leva i ett kaos med barn, och därför krävs noga planering inför flytten. Mått ska tas för att veta vilka möbler som får plats var. Men det är kul!!

Cornelis farmor och farfar + fastrar kommer och tar hand om honom ikväll eftersom inga barn får följa med in på arbetsplatsen. Efter det ska jag och Jonas passa på att gå ut och äta på restaurang. Egentid osv.

Hoppas ni tycker det ska bli roligt att följa vår flytt. Imorgon kommer första flyttvloggen upp där jag kommer visa nya lägenheten.

Kram!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karinora:

Äntligen en ny vlogg snart! Saknar ju er på min youtue skräm 😂 Ska bli kul o följa 🤩 Kram 🌸

Kommentera inlägget här :