Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Världens bästa ställe.

publicerat i Allmänt;
4 bilder från vår lördag.
Världens bästa Gribbylund.
Har verkligen vuxit upp på en
så grymt vacker och perfekt plats.. 
 

OMAJGAD vad trött jag är!! Längtar till sängen nu.. Men först ska jag kolla lite vloggar. Älskar när man hittar en ny grym vloggare att följa vilket jag gjort nu. Pratar om denna kanal. Varför är det så kul att följa andras liv? Haha, jag tycker det iallafall!

Pappa Jonas är åter i Uppsala för ICA-jobb, men återvänder imorgonbitti efter att ha fått två välförtjänta sovmornar och mycket Tv-spelstid!
 
Önskar er en fortsatt fin kväll!
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vilken ung mamma du har!

2:a kommentar, skriven , av JossanHaugen:

Vilka fina bilder du har på din blogg! :)

Svar: Tack<3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :