Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Bara jag och min man.

publicerat i Allmänt;
 
✩    ✩    ✩
 
 
Igår var vi bortbjudna på middag. Så mysigt att gå ihop bara jag och Jonas. Känns lika lyxigt varje gång, även om vi såklart längtar hem till vår lilla skatt ganska omgående på samma gång. Maten ala Thankisgiving var SÅÅÅ god. Kul att jag fick med en kompisbild här på bloggen, känns som att sånt aldrig dyker upp annars.
 
Hej godkväll söndag!
 
Jag har precis suttit och redigerat vecka artons gravidvlogg som kommer upp på kanalen imorgonbitti. Har över 400 följare nu, så himla skojigt verkligen! Snart ska jag krypa ner under täcket med en kopp te, men först en varm dusch. Hur mysigt lät inte det?
 
Annars då? Cornelis är förkyld och strular med maten, jag var på gravidyoga i eftermiddags men hade svårt att slappna av. Imorgon är en ny vecka och vi har som vanligt mycket mysigt inplanerat. Men mest längtar jag nog till veckans lussebak när vi ska spela sönder julklassikerna i högtalarna. Måste köpa glöggmuggar också, åå! Och om en vecka får Cornelis sin första julklapp i adventskalendern och han kommer bli övermegalycklig, bara vet det. Gud vad jag älskar denna högtid, särskilt nu när jag fått barn. Nästa jul har jag lixom två söner, fattar ICKE det!!
 
Kram på er / R.
 
 

Kommentera inlägget här :