Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Bra dag väntar och rastlös.

publicerat i Allmänt;
 

Hej tisdag!
 
Här sitter jag och filosoferar. Cornelis sover så passar på att ta det lite lugnt och ska snart starta ett yogapass. Är så otroligt nervös och känner en stor rastlöshet över en grej jag väntar svar ifrån så kan inte koncentrera mig på NÅTT. Det är fan tortyr, nästan.

Vi har iallafall en superkul dag inplanerad. När C vaknar ska vi till badhuset (säger man ens så!?) och bada med vänner till oss. Han och hans kompis som är i samma ålder ska få plaska runt i varmvattenbassäng och ha det skoj. Ikväll får jag besök utav Emma och Sandra och så ska vi äta sushi ihop och bara mysa och prata. Längtar!
 
 
Ha det fint /R.
 
 

Kommentera inlägget här :