Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Dålig till bra dag.

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Imorse vaknade jag upp och allt bara kändes såå segt. Ville bara ha en ligga-på-soffan-dag. Men DET funkar ju inte med en 1-åring. Det är dagar som dessa som det känns lite tungt, en vild liten pojke ska lixom underhållas. De allra flesta dagar går det jättebra, vi hittar på saker och det känns bra både för mig och Cornelis. Men ibland blir jag less. MEN jag vände det till något bra. Vi rullade ut på stan för att titta på julklappar, wohoo!
Köpte med mig en kaffe på vägen hem för att lyxa till det lite, supergott. Och då dricker jag knappt kaffe nu som gravid pga äcklig smak.
Cornelis var mäkta imponerad utav gubbarna som satte upp dessa julslingor på gågatan. Dem hade lyftkranar och grejer. Sånt här mys piggar ju också upp.
Titta lillgubben, har så kul med att välja ut grejer till sin adventskalender. Kommer visa i en vlogg nästa vecka vad han ska få, men kan säga att jag är supernöjd med ett flygplan och en lastbil från märket Green Toys som han ska få.
 
◌    ◌    ◌    ◌    ◌
 
Annars ska vi snart ut på stan igen. Vi ska möta upp våra vänner Hildur + barn på museum Biotopia! Ska bli supermys med lite sällis. Sen möter Jonas upp mig och vi går tillsammans och handlar! 
 
 
Önskar er en fortsatt fin tisdag /R.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Vänta nu, är detta i Uppsala? Isåfall har jag helt missat att det är här ni håller hus, haha!

Kommentera inlägget här :