Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En trött fredag.

publicerat i Allmänt;
 
 
Gofika från ett nyöppnat konditori här i stan!
Nya skjortor i supermjuk kvalitet till älsklingen (storlek 92). Vet att jag visade upp nya kläder till honom igår också, men utrensningen av storlek 80 och 86 gjorde det verkligen tomt i hans garderob. Mig gör det inget, jag älskar att shoppa nytt till honom heheheh.
Såhär gillar jag att klä Cornelis. Hur gulligt med prickiga brallor och en skjorta med små djur på? Diskret men ändå med en liten twist. Kläderna till vänster är från ZARA och kläderna till höger är från Kappahl.
Såhär ser man ut om man äääälskar sin fredagsbulle. Mysigt att ha både mamma och pappa hela dagen tycker Cornelis 


Hejsan vänner!
Jag sitter och taggar upp inför helgens vistelse på Yasuragi (japanskt spa söder om Stockholm) med Jonas. Det ska verkligen bli helt underbart. Varma bad, god mat, massa chilla i timmar ostört och titta ut i vacker natur samt sovmorgon. Cornelis ska få vara hos sin farmor och farfar.
 
Annars har vi haft en riktigt trött men ändå mysig fredag. Jonas mötte upp oss på stan vid 12 efter lite röj på Bibblan. Cornelis somnade i vagnen ganska direkt efter det, så vi tog en lunch på creperiet så han fick sova utomhus precis intll vårt bord där vi satt inomhus. Hur bra? Han vaknar numera på en sekund om vi går in någonstans, så det är toppen att ha hittat ett ställe där vi kan sitta inne och han sova ute. Efter det gick vi som sagt hem och åt gofika och myste, dansade och lekte innan jag tillslut stupade i sängen för någon timme. När jag vaknade hade Jonas och Cornelis varit och handlat till middagen, toppen!
 
Även om energin är lite större såhär i snart vecka 17, så måste jag ändå säga att jag är himla trött. Kan somna utan problem på eftermiddagarna om jag får. Men man skapar väl då ändå ett liv, så det är väl inte så konstigt att man stupar ibland tänker jag..
 
Kram på er / R.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linnea:

Så fina kläder Cornelis får 😍 Hoppas ni får det härligt på Yasuragi!

Kommentera inlägget här :