Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Första julmarknaden.

publicerat i Allmänt;
 
♡    ♡    ♡
 
 
 
 
Bilder från idag när vi var på en julmarknad utanför Uppsala. Den första för i år och Cornelis första någonsin. Nästa helg ska vi på Skansens julmarknad. Ser fram emot det en massa. Ser fram emot hela Stockholm överlag en massa.

 
Ville bara kika in med ett lördagshej innan jag och mannen ska dra iväg på Thanksgiving-middag som våra kompisar håller i. Den första någonsin, så vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Cornelis farmor och farfar är på ingång, vilken lyx!
 
Någon fler som varit eller ska på julmarknad nu i helgen? Det är ju så fruktansvärt mysigt med doften av brända mandlar, stickade strumpor och hemmagjord glögg.
 
 
/R.
 
 
 

Kommentera inlägget här :