Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Helgen.

publicerat i Allmänt;
 
♡     ♡     ♡
 
Laga mat med farmor/gammelfarmor. Så mysigt! Det gjorde vi igår lördag hemma i Täby!
Bästa maten.
Farmor ♡
Idag träffade jag Frida och så körde vi en liten minibrunch hemma hos henne i nya lägenheten vid Täby C. Så fin var den och härligt återseende såklart med min absolut äldsta vän!

 
Hejsan!
Som så många andra gånger tidigare har helgen spenderats i Täby och som vanligt var det lite småtungt att lämna. Och då snackar vi bara ett avstånd på 5 mil. Blir så glad av tanken på att vi ska flytta tillbaka till de trakterna igen, men tills vidare ska jag njuta av Uppsala.
 
Ett bra sätt för mig att njuta av denna stad är att jag har yogapass inbokade varje söndag fram till jul. Lite ensamtid följt av en fin promenad hem genom Uppsala stad som är så otroligt mysigt upplyst om kvällarna med ljusslingor i vartenda träd. Drog av första yogapasset ikväll och det blev som vanligt en himla fin stund.
 
Hörrni, kika in på bloggen imorrn om ni vill veta något skoj. En stor hemlighet jag burit länge på nu, och det ska bli skönt att kunna skriva på och slippa passa sig för försägning hela tiden.. Det har nog bidragit till att jag varit så dåligt aktiv här inne på sistonne. Tror både en och två kan gissa vad hemligheten handlar om hehe.
 
KRAM! / R. 
 
 

Taggar: familj, livet;

Kommentera inlägget här :