Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag är gravid.

publicerat i Allmänt;
 
 
Min älskade fina stora lilla kille. Min förstfödde son och livets kärlek. Att han ska bli storebror får mig att börja gråta av lycka. Ett världens virrvarr av känslor över lag är vad vi har att göra med för tillfället. Inte lätt att vara gravid och känslig alla gånger. 
 
Om cirka ett halvår beräknas vi få vår andra son och jag längtar att få hålla dem båda i min famn ♡ Mina underverk!
 
Ni får mer än gärna följa mig även på denna gravidresa som är en utav de finaste resor man kan göra tycker jag personligen!
 
Välkomna! Önskar er alla en fin start på veckan!
 
 

Taggar: familj, gravid, graviditet, livet, mammablogg;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karinora:

Ååååh jag visste det!!! Såååå glad för er och sååå kul att följa din resa som gravid igen! Du anar inte! Haha 😍 men har ni redan fått veta könet på bebisen? Åhh ❤️ Stort grattis till er!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Ett stort grattis...
Ska bli jättekul att få följa dig under denna resa... 😀
Kram 💕

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Grattis, vad fantastiskt🌺🌺

4:e kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Men wow, så fantastiskt! Stort grattis <3

Kommentera inlägget här :