Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag och min galning.

publicerat i Allmänt;
 
 
Asså har ni sett något sötare? Jag har iallfall inte sett något sötare. Jag kan INTE sluta stirra mig blind på mitt barn!! GUD vad jag älskar mig sönder i min lilla Cornelis! Tror han får i snitt 500 pussar utav mig varje dag, helt utan att överdriva. Får inte nog av hela hans lilla uppenbarelse med putmage och sitt ruffsiga hår.
 
Vi var iallafall på vår Öppna förskolans Skapande för barn idag. Ett gäng 1-åringar fick gå lös med färg på en stor yta. Först var Cornelis lite skeptisk och ville rymma från färgen, och jag tänke Men neeeej, in där nu. Men tillslut fattade han grejen och smetade på i säkert 45 minuter. Jonas som också var med och tittade stod ihop med mig bakom en bänk och tittade på de små liven. Kunde inte sluta le åt hela situationen. Fina underbara barn, det mest värdefulla vi har.
 
Jag och magen mår bra, även om fosterrörelserna är extremt svaga. Tänk om jag bara inbillat mig den första sparken. Börjar bli lite stressad nu. På söndag är det exakt samma dag i graviditeten med Cornelis som han gav ifrån sig sitt första livstecken med en spark, och vad sparkarna skulle komma att bli starka sen!
 
/R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så fin blogg! Cornelis är superdupersöt :D jag har en fråga! Hur gör du dina vloggar? Har alltid undrat hur alla gör, är klipper man i en app eller på datorn och använder man liksom mobil eller kamera ? Kramar

2:a kommentar, skriven , av Carolina cuevas:

Vilken härlig upplevelse för cornelis att få gå lös på målarfärgen 🤗 Hur långt gången är du?

Kommentera inlägget här :