Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nytt till Cornelis.

publicerat i Allmänt;
 
 
Klickade hem lite nya saker till Cornelis som vi behövde. Av någon anledning har vi alltid slut på barnservis här hemma, så nu är förrådet påfyllt så vi slipper riskera vårt vuxenporslin. Även nya kläder från Mini Rodini. Dock i storlek 98/104, så de passar inte riktigt än tyvärr.
MEN HUR FINT? Älskar detta hund-mönster. Gillar också att det är lite diskret. Jag vill helst inte klä Cornelis i skrikiga färger med plastiga tryck på, utan klär honom hellre i lite mer jordnära färger. Beige, grå, brun, vit och ljusblå - dessa färger gillar jag på honom. Då är Mini Rodini ett perfekt barnklädesmärke eftersom de även har lite skojiga mönster på!
Han är nöjd med sina nya saker! Har även bestämt mig för att han ska ha en adventskalender i år. Ett litet paket på första, andra och tredje och fjärde advent. Längtar att få se lyckan i hans ögon när han ska öppna dem.
 
 
♡     ♡     ♡     ♡     ♡
 
 
HEJ kära läsare!
Idag har vi haft vår kära make/pappa hemma nästan hela dagen. Älskar verkligen dem dagarna, vi har så kul och mysigt då. Som idag kom han hem från skolan när lunchen var precis nylagad, vi åt ihop medan Cornelis sov. När han sedan vaknade packade vi med picknick (varm choklad och bullar) i vagnen och satte oss i en park (på en bänk) och mumsade. Efter det fick Cornelis leka av sig lite samt mata ankorna. Vi avslutade eftermiddagsmyset utomhus med en runda på Upplandsmuseét!
 
Det bästa av allt är dessutom att vi kommer ha pappan hemma typ hela dagen imorgon också!
 
Kram på er / R.
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :