Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Påväg upp igen.

publicerat i Allmänt;
 
 
Finbäddat - känns alltid lite bättre då.
Pojken som är expert på att stöka ner. Ruffs-håret säger ju sitt också!
16-veckors magen!
Min sushilunch som var suupergod givetvis! Trodde Cornelis skulle sova när detta skulle intas, men icke. Han fick titta lite på Barnkanalen under tiden. 
 
▴   ▴   ▴   ▴   ▴   ▴   ▴   ▴   ▴   ▴
 
Hej fina läsare!
Tack för fina ord och lyckohälsningar angående väntan av vårt andra barn. Ni anar inte hur glad jag blir, så verkligen TACK! Jag läser alltid alla kommenterer och svarar alltid, men på sistonne när jag känt mig lite nere (gjorde det under förra graviditen också) så är det som om musten gått ur mig. Därför jag varit så dåligt aktiv här inne också. Har faktiskt tagit lite avstånd över lag från sociala medier på sistonne, det har blivit för mycket helt enkelt. Har inte riktigt klarat av för mycket intryck och att följa andra människors liv, därav har jag hållit mig till enkla svenska humordokumentärer, hehe. Men nu börjar jag känna mig mer som vanligt igen!
 
Idag har vi inte gjort något speciellt. Myst hemma, hängt i lekparken, tagit en runda på stan. Nu på kvällen har jag varit på gravidmassage faktiskt, så jäkla härligt. Och yogan i söndags - det var gravidyoga. Ni anar inte hur skönt det är att inte hålla inne med någon hemlighet längre!
 
Jag fick en fråga hur vi redan kunde veta könet på bebisen. Jag tog ett blodprov som kan påvisa barnets DNA i mitt blod. Ni kan läsa mer om det här om ni vill! 
 
Imorgon kommer min första gravidvlogg upp. En serie jag kommer ha under hela min graviditet där jag uppdaterar om graviditeten och känslor kring att bli tvåbarnsförälder och MYCKET mer.
 
Stor kram på er alla fina människor. /R.
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Han ser ut som en riktig liten buse, hihi!

Kommentera inlägget här :